tiistai 8. tammikuuta 2013

Ei mitään valmista


Grown up ei ole edelleenkään valmis. Vain hihat ja vyö puuttuu, mutta kun ei vaan jaksais.. Eilen ostin itselleni pipolangat ja nyt kutkuttaisi laittaa pipo puikoille. Tarpeen olisi myös villasukat kaikille lapsille ja itselleni, mutta kun lupasin itselleni etten aloita uutta työtä ennen kuin tämä takki on valmis.

Malli on kaunis. Lanka on unelmaa. Mutta takki on äärettömän rasittava neuloa. Loppua kohden tuntui, että työssä on miljoonia silmukanpitimiä ja silmukkamerkkejä ja yhdessä välissä mulla oli siinä kiinni kahdet pyöröpuikot ja vielä sukkapuikotkin. Joka välistä kulki mukana eri lankakerä kunnes päätin ohjeen kehoituksesta poiketen katkaista langat ja liittää kerät sitten uudelleen työhön kiinni. Kätevää kun takissa ei ole saumoja muuta kuin taskuissa, mutta toisaalta.. Takin neulominen käy raskaaksi, kun sitä pitää koko ajan kuljettaa kokonaisena mukanaan. Potkaiskaa, jos alan joskus vilauttelemaan ajatusta toisen Grown upin neulomisesta!

Täytyy yrittää tänään tahkota edes tuo toinen hiha valmiiksi. Ehkä saan takin päälleni jo viikonlopuksi, jos oikein otan asiakseni :)

6 kommenttia:

 1. Tsemiä loppukiriin! Hihat valmistuu loppujen lopuksi nopeasti ja saat sitten upean takin päällesi. Pysy lujana! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä pysyn lujana. Eihän ne hihat kauaa veis, mutta kun on niin tylsiä neuloa että keksin muka aina jotain tärkeämpää tekemistä ;) .

   Poista
 2. Nätiltä näyttää, sinnittele vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipolangat huutaa jo tosi lujaa tuossa työpöydällä, mutta sinnittelen! En anna periksi niiden huudolle :D . Kyllä mä melkein voin luvata, että esittelen teille valmiin takin viimeistään viikonloppuna.

   Poista
 3. Näyttää todella kauniilta, tsemppiä loppurutistukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Takki valmistui aamulla ja on nyt kuivumassa. Huomenna kuvaan blogiin, jos vaan on sopivat kuvausolosuhteet.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...