maanantai 14. tammikuuta 2013

Tämähän on ennätys


Ajatelkaa, että taas esittelen valmiin neuleen! Taitaa ihan ennätysvauhtia näitä neuleita putoilla puikoilta. Mutta sehän on vaan positiivista. Ehkäpä tästä tulee pitkästä aikaa hyvä neulevuosi.

Kuvat ovat taas mitä ovat. Sisällä otettuja.. Juu-u. Tiedän, että pitäis mennä pihalle niitä ottamaan, mutta kun en nyt vaan mennyt. Värit heittelee, kun osa kuvista oli niin pimeitä, että piti muokata aika rankalla kädellä ja siltikin jäi pimeiksi, mutta tuo sininen on sellaista hiukan petrooliin vivahtavaa sinistä ja vihreä taas on sellaista tummahkoa vaaleanvihreää.


Malli: Raituli by Marja Suomela
Lanka: Schachenmayr nomotta Extra Merino ja sama Premiumina
Puikot: 3mm ja 2,5mm Addin pyöröt
Fiilis: Kiva siitä tuli, vaikka olis saanut olla vielä vähän lörpömpi. Neuloin siinä keskimmäisessä koossa. Isoin koko olis ehkä voinut olla parempi.

siskolle kiitos kuvaamisesta ja  lapsen lainaamisesta

Raituli siis valmistui päivässä ja siitä tuli kiva. Vähän vielä kyllä vierastan tuota väriä, mutta päätin etten tällä kertaa tee pelkkää mustaa tai harmaata. Nyt kuitenkin ajattelin neulovani samanlaisen kokonaan mustana ja hiukan pidempänä, että lörpöttää enemmän. En tiedä sitten.. Toisaalta.. Ohjeen nimikin kuitenkin viittaa noihin raitoihin, niin ehkä musta-valkoisena tai musta-harmaana sitten kuitenkin.

Ohje oli tosi hyvä, selkeä ja helppo ja lanka oli ihanaa. Mulle ihan uusi tuttavuus, mutta varmasti tulen ostamaan tätä lisää. Riippuu tietenkin miten käyttäytyy kun pipo on ollut käytössä. Onko kellään kokemusta langan kestävyydestä päähineissä?

Langanmenekkikään ei päätä huimannut. Vajaa kerä meni molempia värejä. En tiedä sitten saisiko noista jämistä esim. tuolle siskon tytölle oman pipon neulottua. Tiukille saattais mennä.

Seuraavana mulla olis jonossa myös raitalapaset itselle, mutta mulla kyllä on jo yhdet, joten pärjäilen niillä. Mies tilasi multa villatakin, kun hehkutin tuota omaani ja malliksi valikoitui Émilien. Nyt pitäis sitten vaan päättää väri ja tilata langat. Vähän jännittää, kun en ole aiemmin hupullisia takkeja neulonut, mutta eiköhän se siitä.

2 kommenttia:

  1. Tämä raituli-pipo pääsi minunkin jonoon, vaikka en kyllä olekaan pipojen neuloja... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä tosi kiva ohje. Oon pitänyt tuota pipoa nyt joka päivä. Hiukan se ehkä sais olla pidempi, mutta menee noinkin :) .

      Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...