keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Hiljaa hipsutellen se valmistuu


Grown up Girl edistyy hitaasti mutta varmasti. Vielä pitäisi neuloa hihojen lisäksi selkäosio loppuun sekä vasen sivuetukappale. Selän kuvio valmistuu varmaankin tänä iltana ja jos vähän luistan opiskelusta, saatan saada sivukappaleenkin valmiiksi. Sitten olisikin enää hihat. Niin joo ja pitäähän siihen vyökin neuloa.

Langan riittävyys mietityttää. Haluaisin tähän takkiin pitkät hihat, mutta siinä tapauksessa voi olla, että joudun tilaamaan lisää lankaa. Harmittaa kovasti, koska en nyt hetkeen haluaisi uutta lankaa ostaa.
Yksi virhekkin neuleessa on, kun olin pimeässä leffaa katsellessa sählännyt jotakin ja neulonut pari pampulaa muutaman silmukan verran väärälle kohtaa.

Kävin tänään kirjastossa lainaamassa vähän iltalukemista. Galenos, Yleislääketiede ja Ihmisen fysiologia. Ihan vaan mielenkiinnosta. Ajattelin tänään lueskella tuota viimeksi mainittua. Kun nyt vaan neulomiselta malttaisi.. Nyt kuitenkin menen nukuttamaan kuopuksen, jotta saisin vähän omaa aikaa nyt illasta.

Palailen taas. Toivottavasti ensi kerralla jo vihdoinkin valmiin neuleen kera.


8 kommenttia:

 1. Näyttääpä lupaavan upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Saa nähdä näyttääkö upealta sitten valmiina :D . Jotenkin tässä vaiheessa tuntuu että ehkä siitä ei ihan niin kaunis tule, mitä alunperin ajattelin, mutta vielä en luovuta. On kuitenkin vielä neulomista ja kastelu ja pingotus tekee varmasti ihmeitä.

   Poista
 2. Tuo neuletakki on (jo nyt!) NIIN hieno!! Ja Nepal, ah niin ihanaa. Vieläpä tuo maailman ihanin vihreä, jossa on mukana aavistus keltaista. Jestas, mun on varmaan pakko neuloa tuosta langasta vielä jotain...

  Tsemppiä neuleen loppuun saattamiseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän oli ihan paras tsemppiviesti :D . Kun tän lukee, niin eihän sitä voi muuta kuin ajatella, että vähän mulle onkin tulossa ihana neuletakki!
   Ei mutta oikeasti Nepal on kyllä munkin lempilanka ja tuota vihreää oli pakko ostaa, kun se on yksi niistä harvoista vihreistä, josta pidän valtavasti.

   Poista
 3. Kaunis takki sinulla puikoilla, ja väri on tosi kaunis. Silmukkamerkitkin näköjään sävy sävyyn ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sattuikaan, että ainoat helmet, jotka sain pujoteltua silmukkamerkkeihin oli just neuleen sävyisiä :D .

   Poista
 4. Oi miten kauniilta näyttää! Minäkin tykkään paljon tuosta väristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä oon aina vähän vierastanut vihreää, mutta pikkuhiljaa yritän ottaa senkin värin mukaan pukeutumiseen.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...