tiistai 20. toukokuuta 2008

Ei niin salainen ystäväni

Salaisen neuleystävän viimeinen paketti rantautui minulle eilen. Samalla salainen ystäväni paljastui Päivikiksi ja paketti oli taas kerran todella kiva. Vyyhti Pirtin kehräämön villalankaa ja kasa Kool-Aideja. Pääsin taas kokeilemaan koolaausta. Eilen sekoittelin punaisia sävyjä ja värjäsin langan. Onnistuin samaan sekoituksellani lohenpunaista Pirtin villalankaa sekä ihanan kirkkaan oranssia Nallea. Nalleksi ainakin epämääräisen, lankakorin pohjalta löydetyn pikkuisen jämäkeräni tulkitsin. Kiitos Päivikille ihanista paketeista. Aion kyllä vierailla blogissasi välillä tervehtimässä.


Mustat En pointeni ovat edelleen kesken. Toinen on jo valmis, mutta toinen on puikoilla. Eipä sitä tarvitsisi kuin hetken kilkutella, mutta kun en malta. Syy on Villapeikon. Kävin nimittäin eilen hetken mielijohteesta ostamassa langat Global Warmingiin. Ihastuin malliin heti, kun näin paidan Villapeikon blogissa ja nyt iski inspiraatio sen neulomiseen. Hienosti on mennyt tähän saakka. Olen jo melkein kainaloissa.


Tämä on ensi kosketukseni Kamenaan ja tykkään kyllä. Paikallisessa lankakaupassa oli vain aika huono värivalikoima, mutta katsotaan josko mies pitäisi lupauksensa ja lähtisi kesällä käymään kanssani Tapion Kaupassa. Sieltä voisi hakea parit Kamenat paitoja varten.

1 kommentti:

  1. Nuo kool aidi pakkaukset näyttää ihan niiltä tikkareilta jotka kastetaan siihen karkkijauheeseen.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...