tiistai 6. toukokuuta 2008

Muistikatkos

Mulla on ollut muistikatkos! Yhtäkkiä eilen muistin, että lupasin ystävälleni ommella hänen masuvauvalleen muutaman kestovaipan ja neuloa lyhyt- ja pitkälahkeiset villahousut. Miten ihmeessä olenkaan voinut asian unohtaa tyystin. Tänään täytyy siis pistää puikkoihin vauhtia ja aloittaa villahousujen tikuttaminen. Vaippojen ompeluun ei taida olla sopivia kankaita, joten niiden kanssa täytyy vielä odotella.

Toinen muistikatkos koskee äitienpäivää. Sehän on jo ensi viikonloppuna!! Tänään olenkin miettinyt mitä keksisin äidille lahjaksi. Tykkäisiköhän se vormulatossuista vai olisikohan joku huivi kivempi? Entä laukku? Tai jotkut nätit pitsisukat? Voi olla etten ehtisi huivia tai pitsisukkia lauantaihin mennessä neulomaan, joten ehkäpä päädyn noihin vormulatossuihin. Niiden lisäksi sitten vaikka jotakin hyväskää.
Mieheni tuskin alkaa puikkoja kilistelemään, joten täytyy varmaan miettiä jotakin anopillekkin ;) . Ja tyttöjen isomummuille. Taisi tulla aika kiire!

Kuvissa: omat ja siskon tytöt päättivät auttaa minua etsimään parittomille sukille kavereita. Taisi olla hauskaa puuhaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...