torstai 22. toukokuuta 2008

Imurin vastahyökkäys


Ohje: En pointe -tossut/Ilu
Lanka: Sandnes Garn Tove 50g
Puikot: Novitan sukkapuikot nro 3


En pointet ovat valmiit! Päätin eilen, että nyt saa GW hetkeksi jäädä ja neulon nuo tossut loppuun. Niistä tuli ihan ok:t, mutta päätin kuitenkin antaa ne äidille synttärilahjaksi. Olisi ehkä pitänyt pistää vielä kerran koneeseen pyörimään, jotta olisivat mulle ihan sopivat. Saa äiti sitten lämmikettä varpailleen. Sillä onkin aina kylmä ;) .

Joku varmaan ihmettelee tuota tämän postauksen otsikkoa. Nooh.. Meidän monia vuosia palvellut imuri päätti eilen käydä hyökkäykseen. Se on ollut jo jonkin aikaa huonossa kunnossa. Sen letkusta on näes murtunut palanen ja siksi putken metalliosa pääsee aina irti siitä muovisesta putkesta. Eilen imuroidessani mattoa kovalla innolla, unohdin tämän tosiasian ja myöskin sen, että noita kahta kappaletta täytyy aina pitää kädellä kiinni toisissaan imuroidessaan tai muuten letku pääsee irti. Niin kävi sitten eilen. Letku ponnahti täysillä mua huuleen ja nyt on sitten huuli mustana ja turvonnut. Kyllä muuten sattui ja sattuu edelleen. Nyt turvotus on jo hiukan laskenut, mutta kipu on pahempi kuin eilen. Onneksi mulla on tuo nelivuotias pikku sairaanhoitaja, joka on valtavan kiinnostunut haavoista, verestä ja muistakin eritteistä. Tuo nelivuotias tykkää myös valtavasti laastareista. Veikkaanpa että siitä tulee isona sairaanhoitaja.

Illalla aloitin opettelemaan haarukkavirkkausta. Ihan hyvin onnistuu. Ajattelin jonkun ihan peruskaulaliinan haarukkapitsistä vääntää. En oikein osaa sanoa tykkäänkö tuosta puuhasta vai en.. Ehkä en.

3 kommenttia:

 1. Ai kamala mikä imuri =0 Kai te nyt heitätte sillä jo vesilintua ;) Tossut on ihanat <3

  VastaaPoista
 2. Hei! Mielettömän paljon kiitoksia kaikista Sny-paketeista! Kaikki ovat olleet mieluisia :O)
  Hemppa kiittää myös pikku-kirjasta, "kirja -minulle, kivaa" oli miehen kommentti. Alpacat olivat aivan uskomattoman ihanan värisiä kuten myös hahtuva! Ja puikot ihanat! Mukavaa kesää teille kaikille meiltä kaikilta! Laittelen blogiin kuvia paketista kunhan ehdin, kommenttia tänne oli pakko laittaa heti. terveisin, Piukku

  VastaaPoista
 3. samsara: Vielä tuo imuri tuolla nurkassa seisoo. En malta luopua kun on muuten tosi hyvä imuri vaikka välillä käykin päälle :) .

  Piukku: Tosi kiva juttu, että paketit on olleet mieluisia. Olin ekaa kertaa sny:ssä mukana ja oli vähän vaikeuksia osata ostaa mitään mukavaa. Hauskaa kesää teidänkin perheelle.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...