maanantai 28. heinäkuuta 2008

Tää täältä varovasti kurkkaa..

.. ja miettii että onkohan viimeisetkin blogin lukijat hyljänneet tämän blogin.
On vain muka koko ajan niin kiirettä ettei ehdi keskittymään kirjoittamiseen. Ei sillä että olis mitään kirjoittamisen arvoistakaan tapahtunut.


Kesä on ollut kyllä niin täynnä touhua ja tohinaa ettei voi sanoin kuvailla. Lähinnä olen ollut tuolla ulkona poimimassa mansikoita, ulkoiluttamassa marsuja, vahtimassa tyttöjä rannalla ja auttamassa miestä kaivamaan takapihalle paikan uudelle vierasmajallemme, josta kylläkin tulee leikkimökki tytöille.
Olimme myös taas kerran kesälomareissulla. Tällä kertaa suuntasimme siskon perheen ja äitini kanssa nokat kohti Vaasaa. Kyläiltiin sedän ja vaimonsa ihanassa kodissa ja jatkettiin sieltä ilman äitiä Wasalandiaan. Äiti jäi nauttimaan sedän luokse mukavasta seurasta ja herkullisista tarjottavista.


Wasalandia oli kyllä täydellinen paikka lapsiperheelle. Sieltä löytyi jos jonkinmoista karusellia ja pomppulinnaa pienillekkin lapsille. Itse uskaltauduin vain tukkijokeen, kummitustaloon ja 4D-(vai 3D?) elokuvaa katsomaan.

Neulerintamalla on aika hiljaista. Valmiiksi saakka ovat ehtineet vain esikoisen sukat. Nekin olivat paria vailla varmaan kolmisen viikkoa, kunnes tänään päätin ahertaa toisenkin valmiiksi. Mulla on krooninen toisen sukan syndrooma. Tällä hetkellä on puikoilla samanlaiset sukat kuopukselle, merinovillahousut, Minttumaari ja suunnitteluasteella muutama muukin työ.
Päätin pitkän harkinnan jälkeen purkaa vironvillasta aloittamani Kellokukka -huivin ja aloitin samasta langasta tuon Minttumaarin. Onnistuin vain taikomaan siihen jonkin massiivisen virheen, joten huivi lensi nurkkaan jäähylle odottamaan parempaa mielenkiintoa purkamiseen tai virheen analysoimiseen ja ratkaisemiseen.
Pellavalangasta aloittamani Shettiskin sai purkutuomion. Neulon sen kyllä, mutta tällä kertaa isommilla puikoilla. Siitä oli tulossa jotenkin liian tiivis ja pieni.


Ohje: oma (palmikkojoustin, tavallinen kantapää, sädekavennus)
Lanka: SandnesGarn Lanett, haalea sinivihreä
Puikot: 2,5 metalliset Novitan sukkapuikot


Liityin jokin aika sitten Neuleolympialaisiin ja nyt olen miettinyt mitä neuloisin kisaneuleena. Olen soutanut ja huovannut mm. Sagittarian ja joidenkin pitsisukkien välillä. Tällä hetkellä taas voisi olla mieluummin innostusta vaikkapa johonkin paitaan tai tunikaan. Huoh. Alkaa kohta tulla kiire päättää, kun silmukat pitäisi luoda 8.8. Jään kuitenkin vielä miettimään.

Törmäsin myös Kipakan blogissa huivivaihtoon ja osallistuin. Odotan jo innolla, vaikka noissa olympialaisissakin on oma hommansa..

Ps. Olen unohtanut mainita, että sain Ankilta tunnustuksen. Kiitos paljon Anki! Olen otettu!


Tällä kertaa en laita tätä eteenpäin. En vain osaa valita monista hyvistä :)

8 kommenttia:

 1. en ole hylänny,käyn aina lukemassa päivitykset...olen vaan luvattoman laiska kommentoimaan...

  VastaaPoista
 2. Sitä samaa minäkin olen miettinyt, vaikka useassa blogissa kommentoin, ei tule vastakaikua. Voihan ne olla nämä loma-ajat, ihmiset ei ehdi olla koneella.

  VastaaPoista
 3. Minäkin käyn täällä lähes päivittäin kurkkimassa. Sun naamasi pörrää uusimmassa bloggauksessani:)

  VastaaPoista
 4. Minulle uusi blogi, tulen kyllä toistekin.
  Aloin katselemaan läpi huivivaihdon blogeja.

  VastaaPoista
 5. Arvon maanantaina huivivaihdon salaisetystävät. Tiistaina viimeistään saat ystäväsi tiedot.

  VastaaPoista
 6. Mä käyn ainakin päivittäin kurkkaamassa, onko päivitystä. Harvoin vaan muistan jättää puumerkkiä :)

  VastaaPoista
 7. Heipsan! Piipahdin kylässä =) Monenlaisia juttuja sullakin on puikoilla, mulla on kans kaikenlaista tuloillaan, jotenkin vaan tuo valmiiksi asti saaminen on niiiiin hidasta =)

  VastaaPoista
 8. Eipä olla unohdettu juu, sinnikkäästi odottelin paluutasi =0)

  Käyn aina myös kurkkimassa toisen blogisi päivitykset, mutta tykkään käydä ihailemassa taitavia käsitöitäsi, mukava katsoa kun joku osaa!!

  ***Aurinkoista ja leppoisaa elokuun ensimmäistä viikonloppua!***

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...