tiistai 21. lokakuuta 2008

Arpajaisvoitto ja muitakin kuulumisia

Voitin MinskuH:n arvonnan ja voi Minsku miten hienon paketin olit lähettänyt! Osuit kyllä ihan nappiin kun valitsit pakettiin sisältöä. Oon vieläkin melkein itku kurkussa kun oon niin otettu. Kattokaa nyt te muutkin..


Regian sukkalankaa. Lähes jokaisessa blogissa tätä näkyy, mutta mulle henkilökohtaisesti uusi tuttavuus. Pääsee varmaan puikoille ennen joulua. Väri on kiva, mulla kun ei ole kovinkaan paljon sinistä tai harmaata lankaa ja tahtoisinkin sitä lankavarastooni.


Syksyn VK! Kuolaan muiden blogeissa ulkolaisia neulelehtiä. Täältä korvesta kun niitä ei saa ja netistä ei tuu tilattua. Vielä en oo perehtynyt lehden tarjontaan, mutta veikkaan että sieltä löytyy paljon uusia neulesuunnitelmia.

Noron sukkalankaa!!! Et tiedä Minsku miten oon jo kauan haaveillut omista Noroista. En oo sitä koskaan neulonut, mutta ne värit!! Ja tämä kerä on juuri oikein ihanan värinen! Eihän tuota malta edes neuloa.


Lisänä vielä kaunis kortti ja rintarossi! Tosi kiva piriste baskeriin tai vaikka huivin kiinnittämiseen.

Kiitos Minsku ihanasta paketista! Tämän voimalla jaksaa taas täällä arjen keskellä :) .

Jospa sitä kirjoittelisi vielä muita kuulumisia.. No ensinnäkin mulla on uusi kerijälaite. Entinen ei tehnyt aivan sellaisia keriä, joita luulin sen tekevän, joten sain ylipuhuttua mieheni ajamaan kanssani Kauhavalle ja ostamaan Kauhavan Kangas-aitasta uuden Royalin. Nyt tulee mieleisiä keriä ja vanha kerijä lähtee myyntiin. Laitan siitä vielä tänne blogiinkin erillisen myynti-ilmoituksen kunhan ehdin ottaa kuvat.

Neulerintamalla on ollut vähän hiljaisempaa viime päivinä. Virta-sukissa neulon edelleenkin vasta ensimmäistä sukkaa. Ongelmia ei ole kantapään jälkeen ilmaantunut mutta en vaan ole nyt jaksanut niitä neuloskella.

Mies tilasi multa kirjoneulelapaset ja eilen aloittelin muutamaan otteeseen Haaviston N:o 66 lapasia, mutta en vaan saa silmukkamäärää sopivaksi. Ensin oli tulossa ennemminkin lasten villapaita kuin lapanen ja vaihdettuani puikot pienimpiin mitä mulla on (2,5mm), lapasista näyttäis silti tulevan vähän turhan isot. Lankana on Nallea ja en haluais sitä vaihtaa mihinkään muuhun, kun nuo on ihan näitä lapasia varten ostettu. Täytyy vielä tänään yrittää. Kirjoneuleet ei taida olla ihan mun juttu, mutta kiva sitäkin on välillä kokeilla :) .

Tänään taitaa lähteä puikoille myös February Lady Sweather. Langat on ollut hankittuna jo pidemmän aikaa, mutta sopivia puikkoja ei ole ollut vapaana. Eilen sitten ostin Kauhavalta sopivat puikot ja luulen että en malta tänään keskittyä ainoastaan Haavistoihin.

Ilmoittauduin muuten Lapaskuuhunkin. Miehelle ehdottelin että josko neuloisin lapaset vasta lapaskuun aikana, mutta ei se sitten innostunut. Aamuisin on kuulemma jo niin kylmä, että olis kiva kun olis jotain lämmikettä käsille. Niinhän se kyllä on. Otetaan nyt nämä lapaset sitten sellaisena harjoituksena Lapaskuuta varten.

Sellaista täällä ja enemmän ensi kerralla :)

8 kommenttia:

 1. Onpa mukava kuulla, että paketin sisältö oli sinulle mieluinen :)

  VastaaPoista
 2. Hei, piti vielä tulla kommentoimaan noista palkinnoista..

  VK:n löysin Helsingin lentoaseman kotimaan terminaalin R-kioskilta ja ajattelin, että se olisi mukava lisä voittopakettiin. Silloin oli jo tiedossa, että sinä olit voittanut, ja olin käynyt vakoilemassa blogissasi, ettei sinulla ennestään ollut ko. lehteä.

  Etukäteen olin jo päättänyt, että arvonnan voittaja saa Noron sukkalankaa. Samalla sain syyn tilata itsellenikin juuri tuota Silk Garden Sock -lankaa, jota en ole suomessa nähnyt missään myynnissä. Eli vähän oli oma lehmäkin ojassa... :D

  Regian sukkalanka on ollut minulla jemmassa jo muutaman vuoden, mutta koskaan se ei päässyt puikoille saakka, joten toivottavasti se sai nyt paremman kodin :)

  Mukavaa että ilostuit palkinnosta, se saa itsenikin hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 3. Onpas paljon kaikkea kivaa! Mua kiinnostas ihan hirveesti kerijälaite... Eikä oo kyllä niitä *muistikatko tekstiiliopiskelijalta* viipsinpuut eiku se mihin laitetaan siis vyyhdinpuita, mutta kai nekin jostain saa käytettynä... Sori säätö, mutta oikee nimi tuli kun vähän yritti!

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti vaikken langoista juuri mitään ymmärrä. Oispas tosi vekkulia voittaa joskus itsekkin.

  VastaaPoista
 5. Kokemuksesta niissä Haaviston malleissa saa vähentää silmukkamäärää reilusti. Samoin lapasen korkeus on malleissa liian suuri. Mie en ole paras tätä sanomaan, kun itsekään en toimi näin, mutta mallitilkku auttaisi silmukkamäärän saamiseksi oikein.

  VastaaPoista
 6. Lapaskuun olen merkeissä tutustumiskierroksella! Kiva blogi sulla!
  Ihanan paketin olet saanut, kyllä minäkin riemusta hihkuisin! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitti kaikille vierailusta.

  Päivikki: Huomasinkin että Haavisto on suunnitellut lapasensa jättiläiselle. Oon vaan niin surkea vähentämään silmukoita kun sitten pitää miettiä tuo kuvio uusiksi. Nyt onneksi sain langan ja puikot täsmäämään :) . Mallitilkku on hyvä juttu.. kun sen vaan jaksais neuloa :P

  VastaaPoista
 8. Moikka,
  Googletin kerijälaitetta ja päädyin blogiisi.
  Onko vanha kerijälaitteesi jo löytänyt uuden kodin? Jos ei ole, niin olisin kiinnostunut ostamaan sen. Laita vaikka mailia (sammaxhar at gmail piste com).

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...