torstai 2. lokakuuta 2008

Ylläri postilaatikossaHuivivaihtohuivini kotiutui tänäaamuna. Itseasiassa se oli tullut laatikkoon jo eilen, mutta jostain syystä unohdin eilen hakea postin. Kiitokset Piipelle kauniista huivista! Sen eteen on varmasti nähty vaivaa.


Huivin mukana tuli myös kortti sekä lankakukasta tehty heijastin.

Esikoisen bolero on tällä mallilla. Hihaa pitäisi neuloa vielä muutama kerros ja sitten onkin vuorossa takakappale sekä joustinneule ympärille. Ei siis mene enää kauaa. Sain muuten ylipuhuttua tytön valitsemaan jonkun toisen langan puuvillan sijaan. Tyttö halusi oliivinvihreää Isoveljeä. Ei mitenkään kiva lanka neuloa tämäkään ja näköjään en voikaan syyttää epätasaisesta jäljestä puuvillalankaa. Ei mulla kyllä normaalisti noin kamala käsiala ole.. vai onko.. Tällä kertaa syytän kuitenkin huonoa valaistusta. Oon nimittäin neulonut boleroa iltapimeällä pelkässä tietokoneen ja telkkarin valossa. Seuraavan neuletyön kanssa en tee samaa virhettä.

Muoks. Piti vielä tulla lisäämään, että valokuva korostaa tuota epätasaista neulomisjälkeä. Katselin juuri kuvaa ja työtä vuorotellen ja bolero on luonnossa ihan esittelykelpoinen. Kuvassa taas ei.

1 kommentti:

  1. Kauniin huivin sait. Kaikki huivit ovat olleet tähän asti niin erinäköisiä.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...