sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Bolero

Malli: Confection Baby Shrug by Tonya Wagner (Ravelrylinkki)
Lanka: Novita Tennesee (vajaa kerä)
Puikot: 5mm


Äsken valmistui puikoilta Confection Baby Shrug. Aloitin sen myöhään eilen illalla ja tänään kilkuttelin loppuun. Tytöt kaipaavat kovasti kaikenlaisia neuletakkeja ja boleroita ja tämä malli on sopivan helppo aloittelijallekin. Ongelmia kohtasin silti, kun en jostain syystä saanut lopussa silmukoita täsmäämään ohjeen silmukkamäärään ja vedin vähän hatusta, mutta ihan toimiva tuosta tuli.

Langaksi valitsisin mieluummin seuraavalla kerralla jotain muuta kuin puuvillaa, josta en saa tasaista neulepintaa sitten millään. Puikotkin olisivat saaneet olla vähän pienemmät, mutta ajattelin että menkööt. Ehkä höyrytys auttaa vähän tasoittamaan tuota pintaa. Isosisko haluaa tietenkin samanlaisen kuin pikkusisko, joten kai sitä on vaan tuosta Tenneseestä vielä yksi bolero väännettävä. Yhtään ei innostais, mutta tyttöhän pisti itkuksi kun en saanutkaan hänen boleroaan tänään valmiiksi. En oo kyllä edes aloittanut..

Nyt on mentävä laittamaan iltapuuroa. Täytyy sanoa että tämä kolmas ilta yksin tenavien kanssa on ollut sellainen että ihan heti en oo valmis uudelleen kolmen päivän yksinhuoltajuuteen. Mies joutuu siis olla töissä inventaarion vuoksi aamusta iltamyöhään. Mutta.. Nyt syömään.

4 kommenttia:

 1. Suloinen! Mäkin alan arvostaa miehen läsnäoloa ja panosta ihan eri lailla jos olen lasten kanssa yksin :)

  VastaaPoista
 2. Eihän tuo epätasaiselta näytä :) käytössä se Tennessee oleentuu aika kivasti kuitenkin.
  On kyllä totta, että yksin vastuussa oleminen, vaikka se sujuisi kuinka hyvin, ainakin väsyttää tosi pahasti. Vaikka meillä on vasta yksi lapsi...

  VastaaPoista
 3. Bolero on ihana. Jotain tämän kaltaista meidänkin pikkuneiti olisi vailla. Kiitos vinkistä =)

  Kyllä miehet on varmaan aliarvostettuja yleensä. Omani kun lähtee silloin tällöin metsäreissulle, ajattelen iloiten ensimmäistä iltaa kun saan rauhassa neuloa iltamyöhään ja katsoa minkä tahansa elokuvan. (Oletuksena tietenkin, että lapsi menee helposti nukkumaan) Sittenpä jo toivonkin, että hän tulisi takaisin =)

  VastaaPoista
 4. Kiva bolero.. pitäisiköhän matkia.. tuollaisille olisi käyttöä. :)

  Kyselit Lidlin langasta.. Ostin ne joo nyt maanantaina. Kyllähän se ihan ok lankaa on. Eivät ainakaan nyppyyntyneet tämän päiväisessä ahkerassa käytössä nuo tekemäni sukat.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...