perjantai 19. syyskuuta 2008

Laku ja Herra Matonen
Esikoisen leikkimato meni rikki, joten lupasin ommella tilalle ison pehmokäärmeen. Ja koska esikoinen sai, niin tottakai kuopuskin tarvitsi. Käärmeet on saumuroitu vanhoista trikoonjämistä n. kymmenessä minuutissa, joten jälki ei yllä ihan ammattilaistasolle ;) . Näytti kuitenkin kelpaavan hyvin pikkuneideille.

Täällä ollaan sairasteltu oikein urakalla. Ensimmäisenä sairastuin minä. En levännyt tarpeeksi vaan poimin puullisen omenoita heti kun kuume hellitti ja tietenkin se sitten uusi. Nyt on ääni käheänä, nenä nuhaisena ja valtava yskä. Yöllä ei saa nukuttua kun yskittää niin kovasti ja päivisinkin on hankala olla. Lapsetkin ovat vähän sairaan oloisia ja mies valitteli kamalaa nuhaansa. On harmillisen tarttuvaa ja sitkeää syysflunssaa tämä.

Puikoilla on siskon baskeri. Äidin oma tuli valmiiksi. Sama baskeri minkä neuloin esikoisellekkin, mutta äiti tahtoi sen nurja puoli ulospäin niinkuin se ohjeen mukaan kuuluu ollakin. Baskeria on erittäin vaikea kuvata itse, kun se on omassa päässä, joten saatte tyytyä erittäin laihaan kuvasaaliiseen.


Ohje: Last-Minute "Purled" Beret by Wendy Bernard
Lanka: Novita Nalle Colori
Puikot: Drops pyöröt 4,5mm/80cm


Ja ei kun keittämään rooibosta..

3 kommenttia:

  1. Itselaukaisimella, auttaisiko? :) Ja tyttelit arvostavat ihan varmasti äitin kättenjälkeä, oli jälki millaista hyvänsä! ;)

    VastaaPoista
  2. mirva: Kiitos samoin :D

    tiivi: En oo vielä aivan sisäistänyt tuon mun kameran itselaukaisijan toimintaa. Yritin aiemmin kuvata huivia ja vaikka miten asettelin ja koekuvasin, niin sain aikaiseksi muutaman hassun kuvan, joissa puolet oli seinää toisella puolella hiukan olkapäätäni/leukaani/huivin reunaa riippuen siitä missä asennossa olin :P

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...