lauantai 20. syyskuuta 2008

EndiittiOhje: oma räpellys
Lanka: Novita Pirta, kirjontaan Novita 7veljestä
Puikot: 4mm


Vihdoinkin mulle iski kauan odotettu endiitti. Startiittia oon potenut jo jonkin aikaa, mutta oon saanut pidettyä itteni kurissa niin ettei ole tullut aloitettua ihan hirveitä määriä uusia töitä.
Eilen illalla valmistui jo jonkin aikaa keskeneräisten korissa maanneet lapaset itselleni. Tänä aamuna kirjoin vielä viimeiset kuviot ja päättelin langanpäät. Tykkään muuten, mutta aloitin peukalon hivenen liian ylhäältä. En siis katsonut mistään ohjeesta vaan ihan vain omasta päästä sävelsin. Lapasia en ookkaan kovin monia neulonut, mutta luulen että asiaan tulee muutos. Mulla nimittäin odottelee (ja vähän huuteleekin) hyllyssä Haaviston Sata kansanomaista kuviokudinmallia. Jos saisi vaikka pukin konttiin neulottua muutamat kirjoneulelapaset. Niille mun edellisillehän kävi vähän pahasti.. Purkuun siis menivät.

Neuloin nuo lapaset hetken mielijohteesta, kun kyllästyin jaloissa pyörivään Pirtakerän loppuun. Neuloin siis tuosta kerästä ne jokin aika sitten postaamani tyttöjen mariomyssyt. Lisäksi neuloin siitä jo joskus aiemmin Pajunkissa -pipon. Kaksi kerää mulla noita on ollut ja vieläkin jäi vaikka kuinka. Tuntuu ettei tuo Pirta lopu koskaan. Ihan mukavan pehmeää lankaa, mutta täyttä tekokuitua ja nukkaantuu tosi herkästi. En tiedä missä mielenhäiriössä sitä ostin. En edes muista mistä ja milloin. Kai tuosta on vielä neulottava lisää lapasia tai vaikka sukat.

Tuolla keskeneräisten korissa odottelee vielä Nellin sukat ja Minttumaari. Ajattelin ainakin nuo sukat neuloa loppuun tässä joku ilta. Haluaisin niin kovasti kaikki keskeneräiset pois alta ennen kuin aloitan February lady sweatherin ja Pinwheelin. Sormet jo syyhyää päästä niihin käsiksi.


Ohje: Last-Minute "Purled" Beret (pdf) by Wendy Bernard
Lanka: Drops Alaska
Puikot: 4,5mm Dropsin pyöröt


Siskon baskerikin valmistui eilen. Kuvasin sen oikea puoli ulospäin, vaikka sisko kai haluaa nurjan päällepäin. Mun mielestä se nurja puoli on vain jotenkin niin epätasaista jälkeä etten halunnut sitä kuvata. Ravelryn projektisivua varten kuitenkin jonkinlaiset kuvat halusin. Toivottavasti kelpaa siskolle vaikkei langan väri ollutkaan ihan sitä mitä piti. Vielä pitäisi neuloa lapaset tuosta samasta langasta, sekä alpakkainen Shettis. Ne ovatkin seuraavana vuorossa.

Nyt täytyisi kai hipsutella keittiöön hakemaan kahvia ja eilen leivottuja mokkapaloja. Oon vieläkin pyjamassa, vaikka heräsin jo kuuden jälkeen. Ai että laiskottaako?

4 kommenttia:

 1. Ihanat lapaset, oot sä kyllä taitava ja on tuota virtaa tehdä!!
  Hiivi vaan ihan hyvällä omallatunnolla pyjamissa vaikka koko päivä, saa sitä välillä laiskottaakin. =0)

  Valoa viikonloppuusi!!

  VastaaPoista
 2. Kumma kun sulla aina "pyörii" kerät jaloissa:)
  Hyä tuo myssy on ja ihan noinkin päin. Väri on hyvä vaikkei sellanen kuin odotin. Mutta lankaahan saa lisää ja sä voit mulle huvikses neuloa toisen;) Kyllähän niitä aina pari saa olla:) Koristetta odottelen vielä jos joskus haluat tehä semmosen. Mäkin tosin voisin huovuttaa joskus jonkinlaista pientä.

  VastaaPoista
 3. KAuniit lapaset. Tuo koristelu on piste i:n päällä.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...