perjantai 25. syyskuuta 2009

J'Adore tien Blog


Sain Villalankasarvikuonolta tunnustuksen :) . Minun kuulemma pitää kirjoittaa viisi minulle tärkeintä asiaa ja perustella ne. Tässä tulee:

1. USKO Usko on mulle tosi tärkeä asia, vaikka en sitä kovin paljon hehkuttele. Se näkyy kuitenkin arkipäivässä pieninä asioina enkä ikinä uskoani peittele. Kerron siitä mielelläni jos joku siitä kysyy, mutta en tykkää tuputtamisesta.

2. PERHE Mulla on ihana perhe, johon lasken mieheni ja lasteni lisäksi myös lapsuudenperheeni. Eipä sitä tiedä mitä tekis ellei mulla olis rakkaita perheenjäseniä.

3. MUSIIKKI Kuuntelen musiikkia oikeastaan koko ajan. Itse en osaa soittaa mitään instrumenttia eikä lauluäänessäkään ole kehumista, mutta musiikki on silti mulle tosi tärkeää. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan. Se riippuu aina päivästä, mielialasta ja tilanteesta.

4. NEULOMINEN Neulominen on mulle terapiaa. Rakastan sitä, kun tytöt menee nukkumaan ja kaivan dvd:n ja kutimeni esille. Yleensä neulon tietokoneen ääressä joko leffoja katsoen tai blogeja lueskellen.

5. KOTI Koti on mun turvasatama. Se on paikka jossa rentoudun ja jossa silmä lepää, koska tehdään siitä koko ajan miehen kanssa mieleistämme. Vaikka välillä on pakko päästä ihmisten ilmoille, niin kotiin on silti aina kiva palata.

Tämä piti kai jakaa viidelle eteenpäin. Tämän voisi ojentaa vaikka kuinka monelle, mutta laitanpas tällä kertaa vaikka Mirvalle, Katiijalle, Hansulle, Essille ja Liinalle .

3 kommenttia:

  1. Thanks! Tää onkin ihan kivalta vaikuttava juttu:))

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Laitoin nyt vasta eteenpäin :) En ole unohtanut tätä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanasta arpajaispalkinnosta! Kyllä minä Novitan langoista pidän. :) Harvemmin vaan ostan niitä, mutta edullisuutensa takia niitä tulee ostettua.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...