torstai 24. syyskuuta 2009

Tänään oli kiva päivä
Tänään oli askartelupäivä. Piirreltiin ja askarreltiin tyttöjen kanssa koko aamu ja aamupäivä. Syntyi palloja, vesirokkoisia prinsessoja ja kaksi vesivärillä itsensä koristanutta pikkutyttöä. Käväsin tietokoneella ja kun tulin takas keittiöön, tytöt olivat ehtineet maalata kasvoihinsa kissan nenän ja viikset. Aika hassuja.

Ohje: 60. Pitsineulesukat (Novita talvi-07)
Lanka: Novita Rose Mohair
Puikot: Olikohan ne 3,5 vai 4mm.. En muista enää.
Muuta: En noudattanut ohjetta orjallisesti ja sen kyllä huomaa.. Kantapää ja kärkikavennukset poikkeavat ohjeesta.


Isomummun pitsisukatkin valmistuivat eilen. Mikähän siinäkin oli, että ne olivat niin nihkeästi valmistuvat. Loppujen lopuksihan ne valmistuivat ihan hetkessä, kun vaan otin asiakseni. Tekisiköhän vielä parit eriväriset isomummulle pukin konttiin.. hmm..

Ja Hansulle muuten tiedoksi, että arpajaisvoitto lähtee postiin vasta huomenna tai ensi viikolla. On vähän ollut kiireitä enkä ole päässyt postiin.

Ps. Ootteko vielä kurkanneet tänne? Päivitän sitä hitaanlaisesti, riippuen sisustusinnosta.

4 kommenttia:

 1. Ihanan keskittyneitä ilmeitä kuvissa! Meidän askarteluhetket loppuvat yleensä kuopuksen hirmuiseen riehumiseen, mutta tyttö piirtäisi ja askartelisi päivät pitkät.

  VastaaPoista
 2. Voi että...alkoi heti syyhyttämään siihen malliin, että pitäisi meijän tytöillekin hommata taas vesivärit:) Kivoja kuvia ja hienot sukat. Oot taas ehtinyt tikkuamaan:)

  VastaaPoista
 3. Touhukkaita kuvia!Kiva sisustusblogi, laitoin heti seurantaan. Olenpa itsekin ajatellut alkaa pitämään blogia oman talon laittamisesta ja sen sellaisesta.

  VastaaPoista
 4. Ihana askartelutuokio teillä! Viime aikoina kerhon tädit ovat pitäneet huolta poikastemme askartelutouhuista. Olisikohan aika kotona kaivaa vesivärit esiin...

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...