perjantai 12. helmikuuta 2010

Tök tök tökkii..

.. Blogger nimittäin. Mulla ei ole aiemmin ollut mitään ongelmia Bloggerin kanssa, mutta nyt tämä blogi ei jostain syystä halua tehdä yhteistyötä mun kanssa. Toivottavasti tämä teksti nyt sitten kuitenkin tulee näkyville ja plussaa olis jos kuvatkin vielä näkyis.



Koska lupasin että seuraava valmis neule, jonka esittelen täällä on siskon Flyweight, en esittele välipalatyönä tekemääni pöllötyynyä, jonka ohjeen löysin uudesta ihanasta kirjastani. Kirja on Sanna Vatasen Neulo, virkkaa, kirjo jämälangasta. Olin unohtanut perua kuukauden kirjani Juju-kerhosta ja niinpä tämä upea opus kolahti postilaatikkooni. Eikä kyllä kaduta yhtään etten perunut, on se niin kaunis ja idearikas kirja! Mulla noita jämälankoja on iso säkillinen, joten voisin luultavasti neuloa ja virkata vaikka kaikki kirjan mallit ja silti lankoja jäisi yli. Olen kuitenkin malttanut mieleni ja neulonut vasta aiemmin mainitsemani pöllötyynyn ja eilen illalla iski jonkinlainen mielenhäiriö ja aloin tekemään tupsuja vessan mattoa varten. 10 tupsua tehtynä, 44 jäljellä. Huoh. Kaikkeen sitä ihminen ryhtyy.

Blogiarvontavoittonikin ovat jo menneet perille, joten voin paljastaa että edellisessä postauksessa esittelemäni Shetland Triangle matkasi postin matkassa voittaja Ruiskaunokille ja tiskirätit lohdutukseksi Altocumulukselle ja Jonskulaiselle.

 

Ruiskaunokki puolestaan ilahdutti minua tällaisella yllätyksellä. Pääsen tutustumaan nenäliinojen tekemiseen ja neulomaan kauniita sukkia sukkalehtisestä. Lisäksi paketissa tuli tytöille paperinuket tarpeineen, mutta kuvaushetkellä nuket olivat leikeissä. Kiitos Ruiskaunokki!
Lisäksi sain myös eilen Ruiskaunokilta ihanan ystävänpäivätervehdyksen pitsiliinaohjeen ja herkullisen suklaan muodossa. Kiitos myös niistä oikein paljon!

Ravelryn Kahelit-ryhmässä osallistuin SYT -ryhmään (Satunnainen Ystävällinen Teko) ja ilahdutin Elina-Milenaa silmukkamerkeillä. Valitettavasti unohdin kuvata ne ennen kuin pakkasin ja lähetin uuteen kotiinsa. Minä puolestani sain toivomani pienen neulepussukan TiiQ:lta . Kuva on surkea ja kaunis kässäpussi olisi ehdottomasti ansainnut paremmat kuvausolosuhteet, mutta koska valoisa kuvausaika on kortilla ja minulla täällä juuri valoisana aikana nuo kaksi keijukaista/taikuria/sammakkoa/kissanpoikasta ja mitä milloinkin, jotka mielellään tunkevat mukaan kuviin (yleensä puolialasti), kuvasin pussukan iltahämärissä. Anteeksi siis erittäin heikko kuvanlaatu.



Pussukka on juuri sopiva pienelle matkaneuleelle kuten sukille tai pitsihuiville. Se on kauniin hiukan viininpunaiseen vivahtava violetti (ihan mun värinen) ja siinä on takaosassa pienempi tasku esim. kerroslaskuria, pieniä saksia ja silmukkamerkkejä varten. Kiitos TiiQ!

Päätin muuten hetken mielijohteesta lähteä tänä vuonna mukaan Neuleolympialaisiin (ravlink). Kilpailen Suomen omassa Team Finlandissa ja olen mukana lajissa WIPs-dancing, jossa saatetaan valmiiksi jokin keskeneräinen neule, johon ei ole koskettu 12.1.2010 jälkeen. 
Siskon mohairneule on lojunut aina vain neulekorin pohjalla vaikka olen kierrellyt ja kaarrellut korin lähettyvillä ja ajatuksen tasolla jo nostanut neuleen korista ja neulonut loppuun. Ajatuksen tasolle se on sitten kuitenkin jäänyt, mutta ehkäpä nämä neuleolympialaiset pistävät akkaan vauhtia. Toivotaan siis, että maaliskuun alussa sisko saa viimeinkin paitansa.

Neuleolympialaisethan alkavat virallisesti neljältä lauantaiaamuna, mutta minä pääsen puikkoihin luultavimmin vasta yhdeksän maissa. En jaksa valvoa neljään tai herätä neljältä, koska satun juuri tänään menemään vapaaehtoistyökeikalle yökahvilaan. Kisat päättyvät 1.3.2010 klo 9:59:59.

Nyt taidan jatkaa tupsujentekoa. Jospa se matto vaikka joskus valmistuisi.

3 kommenttia:

  1. Heippa!

    Olen jonkin aikaa seuraillut blogiasi taustalla, mutta nyt ajattelin kommentoida. Olen itse miettinyt pitkään tuon kirjan ostamista, mutta sitä ei ole tullut tehtyä. Jossain vaiheessa kun tuli sellainen ajatus, että onko kaikki kirjan mallit riemunkirjavia ja ns. tekemällä tehtyjä. Mutta noista sun kehuista rohkaistuneena täytyy käydä ainakin selaamassa se läpi :)

    VastaaPoista
  2. On ne kirjan mallit aika kirjavia, mutta niitähän voi neuloa myös rauhallisemmista väreistä. Mun mielestä tuossa oli montakin toteuttamiskelpoista ohjetta, mutta sehän riippuu tietty siitä mistä kukakin tykkää.

    Monet niistä malleista on sellasia ettei niihin periaatteessa tarttis edes ohjetta, mutta ei vaan tule mieleen sellaista neuloa. Aika hyvä ideapankki siis :)

    VastaaPoista
  3. Hyvin nàkyy kuvat ja teksti :D
    Màkin olisin halunnut tuohon juju-kerhoon (tuli mainos sàhkòpostiin), mutta eivàt làhettele tànne ulkomaille mitààn :(

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...