sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Pukin säkistä


Joulupaketista paljastui Nancy Bushin Pitsihuivit neuloen -kirja. Kyllä sisko tietää mistä tykkään ;) . Innostuksissani aloittelinkin jo yhtä huivia, mutta onnistuin töppäämään jo kahdesti heti alussa niin etten jaksanut enää kolmatta kertaa aloittaa. Päätin neuloa ensin jotakin muuta jo kokeilla sitten taas paremmalla onnella.

Kirjassa on todella kauniita virolaisia pitsimalleja ja niiden pohjalta tehtyjä huiviohjeita, mutta suurin osa näyttää todella kovatöisiltä. Pitsihuivit eivät muutenkaan ole minulle mitään telkkarineuleita, joten jääköön kirja nyt vielä hetkeksi odottelemaan parempia aikoja. Pikkuneiti kun ei oikein antaisi minun neuloa. Leikkii ihan nätisti itsekseen, mutta heti kun huomaa minun kaivavan langat ja puikot esiin, alkaa itku ja poru ja lahkeessa roikkuminen. Taitaa olla mustasukkainen :D .


Niinpä pitsihuivin sijasta puikoille hypähti baskeri. Se on jo valmis ja olen sitä jo ahkerasti käyttänytkin, mutta yrityksistä huolimatta kuvat ovat niin epätarkkoja, että jään odottamaan aurinkoisempaa päivää. Nyt puikoilla on tuubihuivi, jonka toivon saavani pian valmiiksi. Vihdoinkin tuli lunta ja pakkasta ja heti huomaan, että alkaa kaulaa paleltaa.


Vuosi 2012 alkoi riehakkaasti pulkkamäessä. Siitä enemmän toisessa blogissani.

1 kommentti:

  1. joulupukki toi samaisen kirjan myös minulle :). kauniita malleja siinä tosiaan!

    ja täälläkin oli stockholm-helsinki to do -listalla, mutta päädyin kuitenkin tekemään tuubihuivin ihan ilman ohjetta :). ehkäpä tuo stockholm-helsinki pääsee kuitenkin jossain vaiheessa puikoille :).

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...