maanantai 30. tammikuuta 2012

Valmis!Ohje: Neulottu palmikkokeeppi (Novita talvi 2008)
Lanka: Novita Kelo (vajaa 3 kerää)
Puikot: 8mm

Taitaa olla taas kameran asetukset päin jorpakkoa ja valaistuskin pois kohdiltaan, mutta kyllähän näistä selvän saa. Keeppi valmistui eilen sopivasti tämän päivän paukkupakkasille. Tätä oli ilo neuloa.
Harmittaa, kun jätin tuon kaulusosan liian matalaksi, mutta en taida jaksaa purkaa päättelyä ja neuloa lisää. Otan asiakseni sitten, jos tuo alkaa liikaa vaivaamaan. Kuvassa keeppi on vastavalmistunut, joten sitä ei ole vielä kasteltu. Luulisin, että venyy kastelun jälkeen vähän korkeussuunnassa ja se olisi vain positiivista.

Keloa neuloin ekaa kertaa ja olihan se ihan ok. Ei se lempilangaksi yltänyt, mutta mukavan pehmeää ja niin paksua, että paksuilla puikoilla neuloutuu nopeasti. Ihanaa, kun Kelossa on tämä ihana keltainen väri, joka lopetettiin ainakin Isoveljestä. Tuollainen "leijonankeltainen" on oikeastaan ainoa keltaisen sävy mistä pidän. Kuvissa väri on vähän liian oranssi.

Mietin vielä tuota blogien yhdistämistä. Mielipiteitä on tullut niin puolesta kuin vastaankin, mutta minähän sen sitten kuitenkin loppupeleissä päätän. Olen jo alkanut kallistua yhdistämisen puolelle, mutta katsotaan nyt.


10 kommenttia:

 1. Kas, kun sattuikin juuri olemaan päällä samainen keeppi samasta väristä. Sen verran vanhempaa vuosikertaa kuitenkin, että lanka taisi olla Mamboa. Ei ehkä niin yllättäen siis: tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo leijonankeltainen on aivan ihana väri. Keeppiä oon itekki haikaillu ja langatki on siihen valamiina... ja tuota ihanaista leijonan keltaista on mulla kaapissa kilo! Jaiks.

  VastaaPoista
 3. Nätti keeppi.- Olen itsekin ajatellut neuloa tuon.

  VastaaPoista
 4. Kaunis keeppi! Lämmikettä näillä ilmoilla jo tarvitseekin.

  VastaaPoista
 5. i-h-a-n-a keeppi! Leijonankeltainen on näin talviaikaan varsinki pirtsakka väriläiskä :) Oon muuten lukenu sun blogia jo pitkän aikaa mutta en oo kommentoinu varmaan ikinä, tänä vuonna päätin petrata :D

  VastaaPoista
 6. Oi miten kaunis, pehmeän ja lämpöisen näköinen! Ja mikä väri!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...