lauantai 15. kesäkuuta 2013

Harmaata puikoilla

Reetan lahjoittamat langat ovat päässeet jo puikoille. Ensimmäinen kerä ekopuuvillaa muotoutui kahdeksi tiskirätiksi, mutta niistä en jaksanut ottaa kuvaa, kun olivat ihan vaan perusrätit.


Nyt puikoilla syntyy Kerttu -sukat seiskaveikasta. Kokeilin tällä kertaa neuloa molempia sukkia vuorotellen, kun sitä tapaa on monessa blogissa hehkutettu. Totta tosiaan se onkin tosi kätevä tapa. Vaikka keskeneräisiä töitä pyöriikin joka paikassa kaksinkertainen määrä, tuntuu kuin sukat valmistuisivat nopeammin kuin yleensä. Eikä tule "toisen sukan syndroomaa". Näin taidankin tästä lähtien neuloa sukkani joka kerta.

Saa nähdä kenen jalkoja nämä sukat saavat valmistuttuaan lämmittää. Tarkoitus oli neuloa ne Reetalle kiitokseksi, mutta huomasin niiden olevan sopivat omaan jalkaani. Ovat siis varmaankin Reetalle pienet. Mutta onhan tuossa noita lankoja.. ;) . Tilasin myös sukanpingottimen, joten eihän sitä tiedä, vaikka näistäkin sukista muotoutuu isommat kuin alunperin luulin.

Nyt odottelen, että eilen siirtämäni rahat siirtyvät Paypal -tililleni, koska aion palkkapäivän kunniaksi tilata jo jonkun aikaa kuolaamaani lankaa. En malta odottaa!

4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä näppärä tapa neuloa sukat! Pitäisi kokeilla itsekin, jos vaikka sitten saisi jonkun parin valmiiksi asti.

  Ihanaa lankaa olet ostamassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken aikaa tämän postauksen jälkeen lanka oli Etsyssä loppuunmyyty. Hetken harmittelin itsekseni, että olinpa tyhmä, kun menin julkisesti laittamaan linkin lankaan, jota kuolaan ja sitten muut "veivät välistä". Onneksi sitä oli taas tullut myyntiin ja sain oman vyyhtini ostettua. Nyt odottelen, että se saapuu :) .

   Poista
 2. Löysin Mirvan blogin kautta tänne ja nyt on samat sukat tekeillä täälläkin :) Niin ihana malli, että piti het alottaa, ku sain sopivasti edelliset valmiiks. Iha yhtä sukkaa kerrallaa tikuten, mulla kun on vain yks kerä lankaa ja yhet bambupuikot.
  Ihana blogi, varmasti vielä luen het alusta asti kuha kerkeen!
  -sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertut on kiva neuloa. Helppo malli ja sopii paksuillekkin langoille :) . Tervetuloa lukijaksi!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...