sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Nää on niin ihanat!

En millään malta olla näyttämättä teille, noita mun pöllösukkien alkuja. Mitään valmista näytettävää ei siis ole, mutta katsokaa nyt näitä sukanalkuja! Eikö oo ihanat?


Vasta yksi pöllö on saanut silmät. Helmet on sen verran pienireikäisiä ettei Heritage mahdu niistä läpi, joten joudun ommella silmät kiinni jälkikäteen. Helmet tulee kyllä ihan jokaiseen pöllöön kunhan sukat valmistuu.
Monille pöllöt ovat jo menneen talven lumia, mutta minä en saa niistä tarpeekseni. Tuo pöllöpalmikko on vaan niin valtavan kätevä! Kukahan sen on alunperin keksinyt?

Tässä muuten nyt näkyy myös se tilaamani sukanpingotin. Kätevä laite.


On mulla muutakin puikoilla. Aloitin muutama päivä sitten lahjakassista löytyneestä beigestä Novitan Virkkauslangasta Eliina Shawlin. Tai siis en minä tiedä onko lanka Novitan Virkkauslankaa, mutta eikös se ole ohuempaa kuin Kotiväki? Jompaa kumpaa se lanka kuitenkin on. Sitä löytyi kassista beigenä, valkoisena ja vaaleanpunaisena. Tämä neule on todella aivoton ja se on hyvä ottaa esille, kun tekee mieli vain tuijottaa telkkaria, mutta kädet kaipaavat samalla jotakin puuhaa tai esim. iltavuoron viimeisillä minuuteilla, kun asukkaat ovat jo nukkumassa ja työt tehty, mutta vielä ei kuitenkaan saa lähteä kotiinkaan :) .

 
Huivinalku näyttää kuvassa todella epätasaiselta ja kurttuiselta, mutta ei ole sitä luonnossa. Uskon, että tästä tulee vielä tosi kaunis pitsihuivi.

8 kommenttia:

 1. Ihanan värinen sukka!!! <3 mullaki on pöllösukat jonossa! ^^
  No tuossa huivissa on tikuttelemista jos virkkauslankaa on! :D *huh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En taida oikein hartiahuivikokoista tuosta neuloa. Lähinnä sellaisen kaulalle kiedottavan. Kyllä tuo mun mielestä virkkauslankaa on, kun on pitsivahvuista. Mutta onkos sitä muuten eri vahvuisina?

   Poista
 2. IHania pöllöjä :) Mäkin tykkään ja pöllöt on jonossa edelleen, kun vaan ehtis ne kaikki toteuttaa, mitä mieli tekee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin jono koko ajan vaan kasvaa, vaikka yritän toisesta päästä sitä vähän lyhentää. Aikaa ei oo kuin töiden jälkeen aina silloin kun jaksaa. Vapaapäivinä tulee neulottua sitten enemmän.

   Poista
 3. Ihanat pöllöt!! :) Onkohan jossain tätä ohjetta suomeksi? Olen löytänyt ravelrystä vain englanniksi, eikä oikeen taivu.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietääkseni ohjetta ei ole suomennettu. Minullakaan ei nyt riitä aika suomentamiseen, vaikka suunnittelija varmasti luvan siihen antaisikin, jos kysyisin.

   Poista
  2. http://portrait-of-the-dead-countess.blogspot.fi/2014/02/pollosukat.html?m=1

   Poista
  3. Kiitos linkistä! Ei täysin samat sukat, mutta samantyyliset ja mukavaa, kun on ohje paksummallekkin langalle. Täytyis vaikka joululahjaksi miettiä jollekkin..

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...