tiistai 17. syyskuuta 2013

Enkeleitä, onko heitä?


Ei voi kyllä muuta sanoa, kuin että kyllä Suomen neuleyhteisö on ihana!! Ravelryn sukkaketjussa marisin, kun en ole koskaan vielä päässyt testaamaan Wollmeisea, koska en ikinä muista milloin kauppa päivittyy tai muistan sen niin myöhään, että kaikki langat on jo viety käsistä.

Eipä mennyt aikaakaan, kun osoitettani kysyttiin ja tänään oli postilaatikkoon kolahtanut paketti, jossa oli KAKSI vyyhtiä Wollmeise Twiniä ja lisäksi vielä kortti ja ihania silmukkamerkkejä. Kiitos birgit. En oikeastaan voi edes kylliksi kiittää ♥ .


Kattokaa nyt noita ihania enkeleitä. Birgit on ne itse tehnyt. Mää en oikeasti kestä!! Kyllä sitä vaan on niin ihania ihmisiä olemassa!

Neulekuulumisia sen verran, että puikoilla on Nutkinit Punta Yarnsin Merisockista ja tänään pitäisi aloittaa Owliet Vuorelman Vedosta. Katotaan josko ens kerralla olis jotain valmista.

6 kommenttia:

 1. ihania lankoja! Nutkin-sukat on helppo tehdä ja lopputulos näyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nutkinit vaikuttaa tosiaan helpoilta, mutta jotenkin varsi näyttää pyrkivän kierteelle neuloessa. Kun kerroin asiasta Ravelryssä, niin siellä sanottiin ihan samaa, eli ilmeisesti en pelkästään kuvittele. Valmiit sukat ovat kyllä varmasti näyttävät.

   Poista
 2. Hei nyt oon kyllä sulle kade! Aivan ihanat Wollmeiset! Olen vasta heräämässä itsekin tähän Wollmeise -asiaan, ehkäpä jonain päivänä saan käsiini tuota unelmalankaa.

  Mullakin kiertyi Nutkinit, vähän harmillista. Odottelen valmiista töistäsi kuvia, owliet on mullakin listalla : )

  Neulomisiloa ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Wau! Pieni lankakateus iskee:D itsekään en ole ikinä wollmeiseä kokeillut, mutta mieli kovasti tekisi!

  VastaaPoista
 4. Ihania lankoja ja silmukkamerkkejä. Minäkään en ole vielä koskaan päässyt kokeilemaan tuota Wollmeiseä, toivottavasti joskus kuitenkin saan sitä itselleni.
  Minä olen kerran neulonut myös Nutkin-sukat ja niissäkin varsi kiersi niin pahasti, että päätin lopulta purkaa ne kokonaan:)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...