maanantai 2. syyskuuta 2013

Pikkuisia söpösiä

Täällä on kyllä neulottu tukka putkella, mutta eipä ole paljon valmista näytettävää.
Esikoiselle neulon edelleen neuletakkia. Sitä samaa, josta oon täällä tainnut jo ainakin kahdessa postauksessa mainita. Muuten valmis, mutta toinen hiha on kesken ja sitten tietty vielä pingotus ja napit. Kun vaan tietäis mitkä napit siihen laittaisin. Kai mun täytyy kävästä tässä joku päivä oikein nappikaupassa kattelemassa.

Kun tuo takki alkoi tylsistyttämään ja se tosiasia vaivaamaan, etten ole vielä neulonut tulevalle vauvalle yhtikäs mitään, päätin neuloa junasukat. Ne valmistui yhdessä illassa äänikirjan voimin ja jotenkin ne on niin kivat. Mukavat neuloa, ku on vähän vaihtelua pelkän joustinneuleen ja sileän sijasta ja kuulemma nuo junasukat on ihan huiput vauvan jalassa. En tiedä miksen ole niitä tajunnut aiemmin omille vauvoillen neuloa. Siskon tytölle neuloin ensimmäiset.


Ohje: Vauvan sukka (joka Junasukan nimellä tunnetaan)
Lanka:  Novita Wool
Puikot: 2,5 mm
Fiilis: Aika ihanat, mutta ehkä liian isot aivan vastasyntyneelle.

Neuloin ohjeesta poiketen varren oikeat silmukat kiertäen, kun ajattelin jäljen olevan kauniimpaa. Ehkä se onkin, mutta varresta tuli ehkä turhan kireä. Ajattelin neuloa toisetkin junasukat alpakkalangasta ja sillä kertaa en aio neuloa kierrettyjä silmukoita.

Haaveena on saada vauvalle edes yksi toisiinsa sopiva sukat, tumput, pipo -setti, joten neuloin samasta langasta vielä myssynkin. Se on tosin vielä kesken, koska en saa aikaiseksi neuloa Icord-nauhoja solmimisnauhoiksi. Miten tuollainen pikkuinen piperrys voikin olla niin hankalaa aloittaa.


Myssyn ohjeena Norwegian Sweet Baby Cap. Aika mainio myssyohje. Itse aloitin pienimmän koon, mutta jonkin aikaa neulottuani, tulin tulokseen, että siitä tulee vastasyntyneelle aivan liian iso. Niinpä aloitin 97 silmukalla ja tämä myssy taitaa olla aika sopiva. Tarkoitus olisi neuloa tämä vauvan kotiutusmyssyksi.

4 kommenttia:

 1. Ihania, suloisia neulomuksia♥

  VastaaPoista
 2. Niin pieniä ja hempeitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän niitä tuossa taas mallailin käsissäni ja tajusin, että ne on kyllä vastasyntyneelle liian isot, vaikka teinkin pienemmällä silmukkamäärällä kuin ohjeen pienin. Täytyy kai tehdä uudet vieläkin pienemmällä silmukkamäärällä tai ohuemmasta langasta.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...