tiistai 21. tammikuuta 2014

Koukku ja lanka koukuttaa


Täytyy sanoa, että vaikka niin odotin, että pääsen luomaan silmukat tuohon edellisen postauksen neuletakkiin, houkuttaa kuitenkin kaikki muu tällä hetkellä enemmän. Kaivoin pitkästä aikaa virkkuukoukun esille ja opettelin virkkaamaan afrikkalaisia kukkasia. Niistä tulee isona Happypotamus. Enää n. 22 kukkasta virkattavana kunnes pääsen yhdistelemään palasia. Tätä on ihan hirmu kiva tehdä ja musta on niin ihanaa, kun opin vihdoinkin virkkaamaan kaaviosta.

Noita kukkasia on oikeastaan niin mukava virkata, että mielessä siintää jo torkkupeitto.. Jos virkkais niin 
 paksusta langasta, että kukkasista tulee tosi isoja.. Katsotaan..

Puikoilla on neuletakin lisäksi neonsukat esikoiselle sekä kauluri samaiselle neitokaiselle. Kai näitäkin pitäis taas joskus jatkaa. Kaulurista ei puutu enää kuin pari mallikertaa ja sukat taas valmistuisi nopeasti leffoja katsellessa, kun vaan ottaisin asiakseni.

10 kommenttia:

 1. Se happypotamus on ihana! Ja noilla väreillä siitä tulee kyllä superhieno! Eikä huolta noista muista neuleista, kyllä niidenkin vuoro jossain välissä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä vähän ajattelinkin, että tehdään nyt sitten tuota hippoa, kun kerta sitä on kiva tehdä. Kyllähän nuo muut odottaa.

   Poista
 2. Kauniin värisiä kukkasia! Tuollaisia pikkuneuleita olisi täälläkin jonossa. Sukat kesken ja kauluri vasta suunnitteluasteella. Miten sitä aina huomaakin vasta pakkasten alettua, mitä kaikkea tytöt tarvitsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Vois yrittää joskus olla ajoissa talviasusteiden kanssa.

   Poista
 3. Oi, ihania kukkasia! Mulla oli joskus haaveissa, että teen tuollasista pienen peiton. Haave oli hyvä, mutta toteutus aika huno, kun ketjusilmukat on ainut mitä osaan :) Sain aikaseksi ohjeesta kattomalla sen keskusta ekan ympyrän ja loput oli epämäärästä sökkyrää :D Luovutin! Oot kyllä taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans ennen jotenkin osannut hahmottaa virkkausohjeita. Isoäidinneliöitä ja hexagoneja virkkasin, mutta nekin opin vasta, kun löysin kuvalliset ohjeet työvaiheista. Nämä kukat on vasta ekat, jotka osasin virkata suoraa kaavion mukaan. Jotenkin vaan joku loksahti aivoissa kohdalleen :D .

   Poista
 4. Ihania kukkasia ja sukkia! Mä en tajua miten sä ehdit!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä valvon myöhään ja silloin katon elokuvia ja neulon tai virkkaan. Lisäks tulee tehtyä noita käsitöitä vähän joka välissä missä vaan on pikkasenkin aikaa. Imettää joudun paljon ja silloin on ihan hyvä virkata. En vaan osaa istua tekemättä mitään enkä osaa esim. kattoa telkkaria ilman että mulla olis neule tai joku käsissä.

   Poista
 5. Ihanat värit kukissa!!! <3
  Onksulla avoin istagramtili? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo avointa tiliä, kun julkaisen siellä myös lapsistani aika paljon kuvia, mutta pyynnön voi lähettää kyllä. http://instagram.com/miiarebekka

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...