keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Määki ku kerta muutki


Joku näissä kirkkaissa väreissä veti niin kovasti puoleensa etten voinut vastustaa kiusausta. Niin kauniita sukkia niistä on neulottu, että pakko sitä on itsekkin kokeilla.

Nyt kuitenkin yritän saattaa joulukalenterisukat valmiiksi. Jäin ehkä niinku pikkusen jälkeen.. Nyt on kuitenkin jo 23. päivän raita kesken. Jospa ne sais jo tänään valmiiksi ja pääsis aloittelemaan muita juttuja.

9 kommenttia:

 1. Uuuh, mullakin laahaa joulukalenterisukat pahasti jäljessä, viimeks neuloin uniformuraidan... Kyllä ne siitä, kun ei stressaa :) Aika jännää toi neon-lanka, melkein ostin tuota juurikin sitä uniformuraitaa varten, mutta ei ollut tuota missä on oranssia lähilankakaupan valikoimissa, joten piti soveltaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luin aluksi, että "lähikaupan valikoimissa" ja ajattelin, että onpa teillä mahtava lähikauppa, jos sieltä löytää näitä Regian lankoja :D . Minä tilasin nämä langat netin kautta FiinaNeuleesta. En muista enää oliko muitakin värejä tarjolla.

   Poista
  2. Oiskin lähikaupassa, mut näyttää Siwan valikoimiin kuuluvan vaan tuota Novitaa :D Mä kävin Rouva Pyryssä, ja ostin sit semmosta paksumpaa neonoranssia puuvillalankaa, kun ei noilla sukilla ny niin väliä oo. Hiukan tuli rujon näkönen, mut sitäkin hauskempaa niitä oli tehdä, nyt täytyy kyl rutistaa ne loppuun, että saa blogitauon päätökseen :)

   Poista
 2. Noilla selättää kyllä tämän mustan "talven" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Ihan pakko on varmaan seuraavaksi korkata tuo oranssisävyinen ja neulaista itselleen piristyssukat :) .

   Poista
 3. Ai kamala miten ihania lankoja. Arvaa pitääkö heti lähteä kaupoille, kun ne aukee ;)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Uskon.
   Tuo lanka näyttää jotenkin ihan hurjan hyvältä nimenomaan sun neulomissa sukissa. Niiden malli on niin kaunis :) .

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...