keskiviikko 25. joulukuuta 2013

LahjaArvatkaapa mitä mää sain lahjaksi?!
Ihanaa kun pääsee kuvaamaan valmistuneita neuleitakin jollain "vähän" paremmalla kuin puhelimella :) .

Keskimmäisessä kuvassa on muuten keskeneräinen Kupla-lapanen siskon kuopukselle. Ei ihan ehtinyt pukin konttiin. Samoista väreistä valmistui vähän isommat Kuplat ihanalle ystävälle muutaman sadan kilsan päähän. Ne jäi kaiken joulutohinan keskellä kuvaamatta.

Kalajoki-sukatkin valmistuivat, mutta nekin lensivät pakettiin sen verran vilkkaasti etten ehtinyt kissaa sanoa. Ehkäpä nappaan niistä joskus kuvan uuden omistajansa, siskontytön, jaloissa.

Parit Kuplat pitää vielä neuloa ja sitten pääsen neuloskelemaan mitä ikinä haluankaan. Ei ole paineita valmistumisajankohdasta. Tällä kertaa ehkä jotain muuta kuin Kuplia, tai ylipäätään lapasia. Siinä neuloskelun sivussa ajattelin opetella valokuvausta. Sain kameraani EFS 18-135mm objektiivin ja kunhan opin ensin peruskuvaamisen alan tosissani haaveilla makro-objektiivista.

Tietääkö kukaan olisko esim. Youtubessa hyviä valokuvausopetusvideoita? Tai mitkä kirjat kannattaa lukea? Menisin niin mielelläni valokuvauskurssille, mutta täällä ei sellaista järjestetä :( .


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Vielä on tosin opettelemista tuon kameran kanssa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. En olis kyllä ikinä uskonu tätä saavani. Vielä kun oppis käyttämään :D .

   Poista
 3. Onnea kameran omistajalle. Mä olen tykännyt Scott Kelbyn kirjoista. Suomeksi löytyy Suuri Digikuvaus kirja. Amazonista löytyy englanniksi, mutta tohon suomenkieliseen on pakattu usempi englanninkielinen kirjanen. Kirjassa on hyviä vinkkejä kunhan selviää amerikkalaisita kevennyslauseista. Täältä löytyy myös kiva Photo Tutorial osio http://www.ishtarolivera.com/blog/for-you-para-ti/

  VastaaPoista
 4. Täältä http://jrkkari.com saa paljon rautalangasta väännettyä oppia, vaikka lapsikuvaukseen painottuukin! Onnea uudesta ystävästä!! (

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...