keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hupsista!

Ohje: Merenkulkija by Tiina Kuu
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Fiilis: Täytyy sanoa että taitaa olla parhaiten onnistuneet neulomani sukat. Siis siisteintä jälkeä.

Meinasipas ihan unohtua päivittää blogiin nämä miehelleni joululahjaksi neulomani Merenkulkijat. Tosi mukava malli neuloa ja tosi kivan näköiset jalassa. Lankana oli Novitan seiskaveikkaa ja tämä väri oli mielestäni ihan mukavaa neulottavaa, vaikka usein törmään seiskaveikoissa karheuteen ja nihkeyteen. Väri on mielestäni muutenkin kaunis. Tykkään oliivinvihreästä.


Mukava kun on keksitty kaunis sukkamalli, joka sopii myös miehille. Tuntuu, että aina kun etsin netin syövereistä ohjetta miesten sukkiin, ne on perussukkia. Palmikkosukkia on tuhat kertaa mielenkiintoisempi ja nopeampi neuloa kuin perussukkia.

Tällä hetkellä puikoilla kuitenkin ne perussukat ja Ravelryä tutkiessani huomasin, että onpas mulla jäänyt kesken myös maailman ihanimmat lapaset, jotka piti neuloa siskolle joululahjaksi.. No jäi sitten antamatta lahjaksi, mutta katotaan nyt saisinko ne talven aikana valmiiksi.


OIKEIN IHANAA VUODENVAIHDETTA KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE ♥

1 kommentti:

  1. Todella kauniit sukat. Sopii hyvin väri ja malli yhteen :) olen tainnut tätä kans jossain katsella aiemmin. Täytyy kokeilla!

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...