torstai 1. tammikuuta 2015

Neulevuosi 2014

Koska monissa muissakin neuleblogeissa näkyy kollaaseja kuluneen vuoden neulomuksista ja muista käsitöistä, niin pitihän minunkin kokeilla.

Vuosi 2014 oli käsitöiden osalta aika surkea. Aikaa neulomiselle ei tahtonut kamalasti löytyä ja kesän helteet veivät viimeisetkin neulomisinnot. Vasta talven alettua, aloin innostua enemmän.


Eniten tuli neulottua erilaisia jalanlämmittimiä. Ravelrystä löysin niitä yhteensä kymmenen paria, mutta kuvista puuttuu ainakin kahdet tennarisukat sekä ystävälle neulomani haitarisukat. Myös pieniä junasukkia puuttuu ehkä neljä tai viisi paria. Ehkä saatoin tavallisia perussukkiakin neuloa. En vain jaksanut blogata/lisätä Ravelryyn niitä kaikkia.


Lapasia löytyi Ravelryn projekteista neljä paria, mutta kyllä niitä tuli enemmän neulottua. Kuvista puuttuu ainakin yhdet Hertat ja yhdet Kuplat. Hassua on, että kaikki neulomani lapaset menivät lahjaksi. Itse olen kulkenut jo monta vuotta tavallisilla peruslapasilla. Ne suutarin lapset..


Lisäksi tuli neulottua yksi vauvan neuletakki, tuubihuivi tai kauluri tai mikä tuo nyt onkaan, sekä yksi huivi. Virkkuukoukkuunkin tartuin ja virkkasin Happypotamuksen sekä Asteri-maton. Tuli sitä myös mm. tiskirättejä virkattua, mutta niistäkään en jaksanut blogata tai laittaa niitä Ravelryyn.

Yhteensä tuli siis neulottua ja virkattua ehkä noin 30 työtä vuoden aikana. Se ei ole kamalan paljon, kun miettii miten pieniä työni on. Toivottavasti neulevuodesta 2015 tulee tuotteliaampi. Siihen ainakin pyrin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...