keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Jämälankojen tuhoamista Minulta löytyy yksi iso muovilaatikollinen jämälankoja. Lisäksi jämäkeriä löytyy myös olohuoneen lipaston laatikosta ja aivan varmasti myös monesta muusta paikasta, jonne niitä olen keksinyt tukkia. Aloitinkin nyt sitten projekti jämälankalaatikon tyhjennyksen.

Yritän nyt sitten viedä kahta projektia rinnakkain eteenpäin, koska aion myös niitä lankalaatikon ihkulangoistakin jotakin neuloa.

Ensimmäinen jämälankaprojekti on kirjoneulepolvisukat. Aluksi oli tarkoitus neuloa ne itselleni, mutta niistä tuli hitusen turhan löysät omaan makuuni, joten kysäsin siskolta olisiko sukille käyttöä ja kyllähän niille kuulemma on. Ensimmäinen sukka on jo valmiina ja toista olen jo aloitellut. Sisko pyysi sukkiinsta vielä virkattuja kukkasia, joten niihinkin aion käyttää jämälaatikon satoa.Tälläistä täällä. Saa nähdä onko ensi kerralla valmiina kirjoneulepolvarit, Still Light Tunic, edellisen postauksen raitasukat vai kenties kissalapaset. Minusta ei kyllä koskaan tiedä vaikka alottaisin tähän rinnalle taas jonkun uuden neuleen. Se on paha juttu, kun ideoita syntyy toistensa perään, mutta niitä ei ehdi millään toteuttaa loppuun saakka. Keskeneräisten kasa sen kun kasvaa :) .

8 kommenttia:

 1. Kivan pirteät sukat! Minä täällä odottelen jo Still Light -tunikasi valmistumista, oon aatellut neuloa sen itselleni ja olisi kiva kuulla sinun kokemuksiasi ko. ohjeesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunikan valmistumisessa voi kestää.. Jotenkin ei nyt inspaa yhtään. Oon nyt innostunut tuhoamaan noita jämälankoja, kun niistä on niin paljon nopeampi neuloa, kuin tuosta Alpacasta. Mutta kyllä se joskus valmistuu ;) .

   Poista
 2. Todella kaunis sukka! Varmasti virkatut kukat vielä kruunaavat sen.
  Sama ongelma tahtoo olla minullakin, aina tekee mieli aloittaa uutta, vaikka edellisiä töitä ties kuinka monta odottamassa. Mutta sittenpä voi ainakin valita neulekopasta sopivan työn mielialan ja tilanteen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan totta, että on kiva aina valikoida keskeneräisten korista sellainen työ, jota just sillä hetkellä tekee mieli neuloa.

   Poista
 3. Upean värinen sukka. Itse yritän vasta keräillä jämänöttösiä, mutta en vielä osaa sanoa tuleeko niistä sitten sukat vai mitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just tässä mietinkin, että sitten jos joskus onnistun tuhoamaan nuo mun varastossa olevat jämälangat kokonaan, niin alan tehdä niin, että neulon aina heti niistä jämälangoista jotain. Ettei niitä pääse kertymään niin järkyttäviä määriä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. En oo miettinyt värejä yhtään. Nappasin vaan aina sen langan lankakorista, joka sattui käsiin ja oli sopivan paksuinen. Ihan kivat noista kyllä tuli, mutta ehkä enemmän mun siskon väriset, kuin mun.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...