tiistai 25. lokakuuta 2011

Harrastus haittaa harrastusta.. vai miten se nyt menikään?Täällä on aika kulunut pitkälti muiden kuin neuletöiden parissa. Minulla nimittäin taitaa olla lähenevän kolmenkympin kriisi tai jotain ja päätin sen kunniaksi aloittaa lukion ;) .
Oikeastaan mulla on takataskussa eräs haave, jota nyt yritän toteuttaa. Enpäs kerrokkaan mikä se haave on, mutta sen toteuttamiseksi kuitenkin vaaditaan lukio-opinnot. Nyt sitten kahlailen lukion kursseja lävitse nettilukiossa. On muuten aivan mahdottoman oiva opiskelupaikka kotiäidille tai muuten kotona viihtyvälle.


On täällä pikkasen neulottukkin, mutta saattaa olla että opinnot häiritsevät harrastusta ja siksi blogikin saattaa päivittyä harvakseltaan (aivan kuin tämä muka muuten päivittyisi usein..). Nyt tiedätte mistä se johtuu.

Nyt täytyy taas rientää. Ajattelin tehdä yhden lukion äidinkielen tehtävän ja sitten pitääkin laittaa tytöt ja itsensä valmiiksi tämän illan Mimi ja Kuku -esitystä varten. Voi olla, että tämän illan jälkeen korvat soi ja pää räjähtää. En nimittäin ole mitenkään erityisesti kyseisen sarjan ystävä, mutta neiti neljävee on ja mitäs äiti ei lastensa takia tekisi..

8 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon !! Opiskelu kannattaa aina. Nimim. ikuinen opiskelija

  Ihanat värit sukissa ! :-)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä opintoihin ja haaveiden toteuttamiseen! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea ja menestytä opintoihin =)

  VastaaPoista
 4. Täytyisi joskus kokeilla tuota raitasysteemiä (siis toinen lanka yksiväristä ja toinen vaihtuvaa/miksikäsitänytsanotaankaan). Tulee nättejä sukkia ja lapasia. =)

  Tsemppiä lukio-opintoihin! <3

  VastaaPoista
 5. Tsemppejä ja kannustuksia oikein roppakaupalla ja menestystä opintoihin.

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä opintoihin! Munkin pitäisi lukea nyt just tenttiin. :D
  Tykkään käydä hirmusesti luennoilla, koska niillä on hyvä kutoa samalla. Meillä puikot vaan kilisee luokassa varsinkin syksyisin ja talvisin. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...