tiistai 11. lokakuuta 2011

Kyh 17 vihdoinkin valmiina

Kyh 17
Ohje: Lasten sileä perussukka omasta päästä
Lanka: Shoppel Wolle Admiral 4ply (itse koolattu)
Puikot: 2mm Addit
Muuta: aika ihanat olis, jos koot täsmäis

Edellisen postauksen tilaustyöt ovat jo valmiina ja toivottavasti jo uusilla omistajillaan. Valitettavasti siinä kaikessa tohinassa en muistanut niitä kuvata. Harmittaa. Itseasiassa edellisen postauksen lilat sukat eivät menneetkään omistajalle, jolle olin ne aikonut neuloa, vaan päätin sittenkin neuloa hänelle erilaiset ja eri langasta. Niistä ei nyt sitten ole yhtään minkäänlaista kuvaa, mutta eipä tuo haittaa.

Nämä Kesäyön hullutuksessa aloittamani lasten perussukat valmistuivat muutama minuutti sitten. Lanka on aika hassua. Koolasin sen itse ja minähän en osaa värjätä lankaa. Niinpä väri käyttäytyy aika omituisesti, mutta nuo on oikeastaan aika hauskat noin. Sukista tuli muutenkin ihanat, mutta jostain syystä toisesta sukasta tuli vähän leveämpi ja pidempi, vaikka laskin silmukat ja kerrokset. Puikotkin olivat samat, mutta sukkien neulomisessa oli niin pitkä tauko, että taisin neuloa toisen paljon löysemmällä käsialalla. Noh.. Eipä tuo haittaa. Uskon, että keskimmäinen, neiti neljävee suostuu ne ottamaan käyttöönsä tuollaisenaankin.
Näissä lähikuvissa huomaa kuinka lanka on aika pörröistä. En kiinnittänyt siihen neuloessa mitään huomiota, joten ei se ole häiritsevää. Vasta näistä kuvista äkkäsin, että onpas pörheää. Onneksi niitä tuskin kukaan alkaa kovin tarkkaan tutkimaan, kun käytössä ovat.

Nyt yritän päättää jatkanko Coffee Tuniciani, jota olen nyt muutamana iltana vähän neuloskellut, ja yritän saada sen sopivasti valmiiksi kylmeneviin päiviin vai otanko työn alle taas jotkut KYH -sukat. Toisaalta tekis kyllä tosi paljon mieli vääntää palmikoita. Tosi mielelläni myös pukisin uuden neuleen ylleni.

Mukavia syysiltoja neuleiden parissa!

4 kommenttia:

  1. Pirteät sukat, tulee mieleen jäätelö ja nonparellit :)

    VastaaPoista
  2. Nonparellit tuli minunki mieleen. Suosittelen Coffee Tunicia, mulla oli oma eilen eka kertaa tälle syksyle päälä. Mukavasti lämmittää, muttei tule liian kuuma. :o)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...