perjantai 6. tammikuuta 2012

Joululahjontaa


Sisko kuvasi joululahjaksi neulomani lapaset, joten nyt tulee vihdoinkin jotakin "uutta" valmista. Itse unohdin kuvata lapaset ennen paketoimista enkä sitten viitsinyt enää repiä paketteja auki. Kaikki lapaset menivät joululahjoiksi siskon tyttärille.


Ohje: Chevalier Mittens by Mari Muinonen
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3mm

Chevalierit menivät siskon esikoiselle ja ilmeisesti saaja tykkäsi niistä. 7 veljestä ei taida lankana olla mitenkään lämpimintä, mutta ainakin itse olen hyvin tarjennut omilla seiskaveikkalapasillani, joten paremman langan puutteessa, päädyin vanhaan tuttuun veikkaan.


Ohje: Lovikkaat
Lanka: Novita Huopanen, värikkäät langat jämälankoja
Puikot: 5mm

Pikkulinnut lauloivat, että siskon keskimmäinen neiti haaveilee omia lovikkaita, joten tottakai täti sellaiset neuloi. Ohje oli anopilta saadussa lapaslehtisessä, joka jaettiin muistaakseni ET-lehden välissä joskus syksyllä. Kadotin lehtisen, joten en saa nyt tarkistettua milloin se on julkaistu ja oliko se edes ET-lehti vai joku muu. Näitä oli ihan hirmu kiva neuloa ja valmistuivat tosi nopeasti. Mieli tekisi neuloa tälläisiä iso pino eri värisinä, koska ovat käsittääkseni myös tosi lämpimät.


Ohje: huovutetut lapaset omasta päästä
Lanka: kaksisäikeinen hahtuva
Puikot: 5mm

Siskon kuopukselle päätin neuloa huovutetut lapaset lankakorissa marinoituneesta hahtuvasta. En muista onko hahtuva virolaista vai suomalaista tuotantoa, koska se on hankittu muistaakseni vuonna 2006 tai 2007. Aikoihin en ole hahtuvaa ostanut, mutta nyt kävi mielessä hankkia sitäkin lisää, koska myös näitä huovutettuja lapasia oli ilo neuloa. Tykkään neuleista, jotka valmistuvat yhdessä hujauksessa.

Tuosta tulikin mieleeni, että muistatteko vielä ikuisuusprojektini Coffee Tunicin, jota olen tahkonnut ja tahkonnut ja aloittanut monta kertaa alusta ja taas purkanut. Noh.. Nyt se on purettu kokonaan. Käytän langan johonkin muuhun, koska en jaksa enää noita korin pohjalle unholaan hautautuvia neuleita. Itseasiassa purin kaikki muut keskeneräiset neuleeni paitsi virkkaustyöt sekä yhdet lasten mohairsukat. Tänä vuonna pyrin siihen, että kesken on korkeintaan kaksi neuletyötä ja yksi virkkaustyö. Mieluummin kuitenkin neuletöitäkin vain yksi. Tällä hetkellä tahkoan edelleen Stockholm-Helsinkiä. En tiedä miten en meinaa sitä saada valmiiksi. Ehkä siksi, kun mielessä siintää jo kaikki mahdolliset muut neuletyöt.

5 kommenttia:

  1. Kaikki lahjansaajat olivat hyvin mielissään. Nuorin tykkäsi kun kaikki ei ole aina vaaleanpunaista, keskimmäinen todellakin halusi tuollaiset lovikkaat, kun näki sellaiset markkinoilla joulunaikaan, vanhin tykkää kaikista lapasista!!!

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...