tiistai 25. maaliskuuta 2008

Hahtuvaa kaikilla mausteilla


Tuollaisia herkkuja oli ängetty postilaatikkoon. Ihmettelen etteivät olleet laittaneet vain pakettikorttia, koska paketti oli niin iso, että sen pois saaminen oli työn ja tuskan takana. Pakettikorttikin tuli. Kortissa luki, että olisi sny:ltä ja että on särkyvää. Mietin tässä, että enkös minä jo saanut tässä kuussa sny:ltä särkyvän paketin.. Onkohan posti nyt jotenkin mokannut vai ihanko oikeasti saan taas postia? No.. Illalla se selviää kun piipahdan varmuudeksi postissa.

Kuvissa tosiaan komeilee hahtuvaa Myllymuksuilta. Värit on ihanat vaikkakin odotin terran olevan jotakin oranssin ja ruskean väliltä. Tuo on selkeästi pelkkää ruskeaa. Eipä siinä mitään. Minä pidän ruskeasta. Keltainen on luonnossa kirkkaampaa kuin kuvassa. Tarkoituksena on noista kilkutella pikkuneidille vino pino villahousuja. Tällä hetkellä olemassa jo olevat villikset odottavat pääsyä villapesuun ja lanoliinitukseen ja huomasin että kaikki pitkälahkeiset on jo liian lyhyitä. Sisä- ja taskuvaipatkin ovat jo niin nafteja, että täytyisi laittaa puikkojen lisäksi myös ompelukone sauhuamaan. Kankaitakin taitaa löytyä omasta takaa edes muutamaan vaippaan, joten niitäkään ei tartte tilata. Nyt oliskin liian tiukkaa. Kela taas osaa hommansa.. Siirryin äippärahalta kotihoidontuelle ja sen kanssa on ollut ongelmia. Ne on taas löytäneet mieheltä sellaisia tuloja joita ei ole olemassakaan ja joiden takia mun piti laittaa lisäselvitystä menemään. Viime kuussa en siis saanut kuin lapsilisät ja loppujen pitäis tulla tän kuun lopulla takautuvasti. En ymmärrä mikseivät voineet sitä kotihoidontukea mulle laittaa ihan ajallaan. Siihen lisäänhän ne miehen tulot vaikuttaa eikä tuohon perusosaan. Ärsyttää! Selvityksenkin oon lähettänyt heille ihan ajallaan, mutta eipä ole päätöstä näkynyt eikä kuulunut. Koittaisivat nyt laittaa hommiinsa vauhtia ennen kuin ollaan ihan vararikossa. Eipä kotihoidontuki päätä huimaa, mutta rahaa se on sekin ja ollaan tietenkin laskettu elämisemme sen varaan, että mulle se tuki tulee. Kun sitä ei sitten kuulukaan, niin tekeehän se tietenkin tiukkaa.

3 kommenttia:

 1. Juu, käy vaan siellä postissa! Siellä on pieni pääsiäispiristys, jonka piti kyllä ehtiä siulle ennen pääsiästä. No, eletäänhän sitä vieläkin pääsiäisen aikaa, vaikka pyhät jo menivät.

  T: SNYsi

  VastaaPoista
 2. Kiitos sny:ni! Mies haki paketin :)
  Tosi nätti pääsiäismuna. Olitko itse sen tehnyt? Aika jännä :)

  VastaaPoista
 3. Vuosi sitten kävin Helsingissä Itäkeskuksen venäläisessä ruokakaupassa, jonka kassalla oli myynnissä pääsiäismunien koristelupakkauksia. Munista puhalletaan sisus ulos. Sitten laitetaan "koristevyö" paikoilleen ja upotetaan kiehuvaan veteen pariksi sekunniksi. Kiehuva vesi sulattaa vyön kananmunan muotoiseksi. Helppoa ja nopeaa. Vuosi sitten puhalsin kananmunia tyhjiksi posket pullollaan. Tänä vuonna se jäi vähemmälle. Pitäisi varmaan taas käydä Itäkeskuksessa. Pääsiäismunan läpi voi pujottaa ohuen silkkinauhan ja laittaa sen roikkumaan.
  T: SNY

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...