keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Yllätys


Tällainen kaunis pieni yllätys kera karkkipussin löytyi sny:ltä saamastani paketista. Viivi-Lotta ihastui koristemunaan ikihyviksi ja valitettavasti onnistui hiukan rikkomaan sitä. Vielä se on kuitenkin niin ehjä, että pääsee ensi pääsiäisenä koristamaan pöytää.

Kuvasin myös pyykistä tulleen ruokalapunkin. Se oli harjoituskappaleeni, joten ei mikään kovinkaan kaunis. Kangas on ihanaa, mutta siihen se jääkin. Kanttaus meni ihan plörinäksi ja silityskään ei tänään näyttänyt onnistuvan. Siitä tulikin mieleeni, että olisi kai uuden silitysraudan aika. Nykyinen ei tahdo enää höyryttää millään.

Katselin tänään myös noita mun keskeneräisiä töitäni. Fifi 2:sta en viittinyt edes kuvata, koska se ei oo edennyt yhtään. Itseasiassa olin unohtanut koko huivin kunnes tänään etsin laatikosta kameran piuhaa ja huivintekele osui silmiini. Täytyis kai jonain iltana ahertaa se valmiiksi. Olis kiva käyttääkin sitä vielä tänä keväänä.
Shettis se lojuu milloin missäkin. Välillä neulon sitä kerroksen tai pari ja sitten se jää taas lojumaan. On se niin vaikeaa, kun neuleplääh iskee, tulevat projektit ja ihanat ohjeet vilisee silmissä, mutta puikoilla olevat työt ei houkuta yhtään.
Ajattelin edes palmikkolapaseni saada valmiiksi ennen kuin alotan mitään uutta. Niitä villahousuja pitäisi jo päästä neulomaan, joten taitaa tulla kiire lapasten kanssa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...