lauantai 22. maaliskuuta 2008

Päivitystä



Enpäs ole hetkeen päivittänyt blogia. Neuleplääh on taas iskenyt. Jotain on kuitenkin ollut pakko puuhata ja niinpä kaivoin ompelukoneen taas hetkeksi esiin. Lyhyen ompeluinnostuksen tuloksena syntyi kuvassa oleva ruokalappu, seinälokerikko miehelle sekä toinen ruokalappu, joka on tällä hetkellä narulla kuivumassa eikä siis päässyt kuvaan. Miehen lokerikkoakaan en kuvannut. Ompelin sen pikavauhtia aamuvarhaisella miehelle syntymäpäivälahjaksi ja kun sitten oikein päivänvalossa sitä tutkin, niin sehän on vino kuin mikä. Ei sitä kehtaa kenellekkään esitellä.

Täällä eletään normaalia arkea. Esikoisen synttärijuhlat ovat ohitse. Ihan onnistuneet juhlat. Kaikki kutsutut pääsivät tulemaan ja meno oli sen mukaista. Vipsu sai ihania lahjoja ja herkkujakin riitti. Kakku oli ihan syötävää vaikka senkin tekemiseen meinasi mennä ikä ja terveys. En tykkää tehdä kakkuja kiireessä ja kiirehän sitä tietenkin tuli. Koristeltiin kakku Viivin kanssa yhdessä. Vähän se meni pilalle, kun Barbie päätti vajota hiukan liikaa kakun sisälle, mutta onneksi ei sentään ihan uppeluksiin joutunut.


Pääasia koko synttärijuhlissa oli, että päivänsankarilla oli hauskaa ja paljon kavereita. Se kun on niin yksinäinen arkisin, niin on ihanaa nähdä sen iloisena leikkivän muiden kanssa silloin kun meillä harvoin poikkeaa vieraita. Täytyisi kai kutsua useammin lapsiperheitä kylään. Ilmeestä päätellen neiti nautti täysin siemauksin leikeistä serkkutytön kanssa :)


Neulottavat on kesken edelleen. Shettiksen neulominen ei tällä hetkellä tosiaan ole innostanut, joten se lojuu vieläkin tuossa lipaston päällä puolitekoisena. Yhtenä hyshys-projektina mulla oli palmikkolapaset miehen veljelle synttärilahjaksi, mutta synttärit oli ja meni enkä saanut aikaiseksi neuloa lapasia loppuun. Toinen on valmis, mutta toinen pahasti kesken. Katsotaan nyt kenelle ne loppujen lopuksi päätyy.

Nyt täytyy auttaa tuo pienempi neiti päiväunille. Se on jostain syystä vähän kitiäinen. Johtunee varmaankin koko perhettä koettelevasta flunssasta.


3 kommenttia:

  1. Ihana tuo ruokalappu!!:)
    Kakku oli oikein hyvää.

    VastaaPoista
  2. Ihana kakku! Tuoreena tekijänä, osaisitko antaa hyvät vinkit moiseen? Netistä varmaan löytyy myös? Marsipaanistako tuo neidon topin tapainen on? Neitini kanssa juuri mietimme, miten ihmeessä sen yläosan saa verhottua, eikö mekko mene kermaan, ja kun ei kai se rinsessa ihan tissit paljaanakaan voi olla kakussa...

    tippi

    VastaaPoista
  3. mirva: kiitos

    tippi: Marsipaanista on barbien toppi. Omasta päästä tein tuon kakun, mutta ohjeita löytyy kyllä netistä ja muualtakin. Juuri tuli neljäveelle jostain kirjakerhosta kakkukirja, jossa oli kakku samalla idealla toteutettuna ja muistaakseni ainakin Mariella on ohje jonkinmoiseen Barbiekakkuun osoitteessa http://www.sekasoppa.vuodatus.net

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...